Obavijest članovima PLD MOSOR-Priko!

Obavijest članovima PLD MOSOR-Priko!

Poštovani članovi,
Vodeći računa o zdravlju svih nas i poštujući smjernice Svjetske zdravstvene organizacije, objave Zavoda za javno zdravstvo RH, sukladno Odluci kriznog Stožera civilne zaštite RH od 19.03.2020. i sukladno odluci Hrvatskog lovačkog saveza od 17.03.2020., a s ciljem suzbijanja širenja zaraze koronavirusom, obavještavamo Vas da se zbog novonastale situacije obustavljaju svi sastanci Izvršnog odbora, Nadzornog odbora, organizirani skupovi (lovnokinološke i lovnostreljačke manifestacije, prigodna okupljanja, izobrazbe kadrova u lovstvu i sl.)
Sve daljnje aktivnosti biti će prilagodene naredbama i preporukama Vlade RH, Stožera civilne zaštite RH i HLS-a, koje smo se svi dužni pridržavati.
PLD MOSOR će bude li potrebe organizirati telekomunikacijske sastanke, te koristiti druge tehnologije za održavanje sastanaka na daljinu.
Preporuča se svim lovnicima da obustave aktivnosti u lovištu koje zahtijevaju OKUPLJANJE ČLANOVA te da takoder svaku komunikaciju i sastanak održavaju na daljinu koristeći druge tehnologije (mobitel, e-mail, Whatsapp i sl.).