Održan 12. lovački bal PLD “Mosor-Priko”

Dana 01.02.2020 u hotelu “Plaža Duće” održan je tradicionalni, 12. po redu lovački bal PLD “Mosor-Priko”. Uz voditeljsku palicu Vedrana Očašića i taktove benda “Matko i Brane”, standardno dobru gastro ponudu hotela i bogatu lutriju sa 63 nagrade druženje je trajalo do kasno u noć.

Fotografije pogledajte NA OVOM LINKU

Prve tri najvrijednije nagrade na lutriji su dobili;

  1. NAGRADA (ODSTREL MUFLONA)- MIRJANA MLADIN
  2. NAGRADA (LOVAČKI KARABIN WINCHESTER) - PAOLA JANKOVIĆ
  3. NAGRADA (DVOGLED DELTA FORESTER II) – TONĆI RADILOVIĆ

Podjeljena su i lovačka odlikovanja HLS-a koja je uručio predsjednik LSŽSD i dopredsjednik HLS-a gospodin Mladen Balić i to kako slijedi;

LOVAČKO ODLIKOVANJE III. REDA

TONČI ČOTIĆ, STIPE MUŽINIĆ, TONĆI ŠAŠKOR, STIPE JERONČIĆ, STANKO BRLJEVIĆ, NIKOLA SLIJEPČEVIĆ, NENAD ŽURE, NEVEN JURADIN, MARKO TIJARDOVIĆ, NENAD KATUŠIĆ, LUKA OČAŠIĆ, DALIBOR RADIČIĆ, DAVOR RELJIĆ, KARLO BOGDANOVIĆ I ANTE MINIGO

LOVAČKO ODLIKOVANJE II. REDA

LADISLAV RADILOVIĆ I MARIJO KAŠTELANČIĆ

LOVAČKO ODLIKOVANJE I. REDA

ZVONKO MIJANIĆ

Dodjeljena su i priznanja  PLD “MOSOR – PRIKO” za doprinos u razvoju lovstva koja je uručio predsjednik društva gospodin Jure Uzinić i to za MARKO VLADANOVIĆ, MIRKO GORETA, JURICA IVANIŠEVIĆ, BRANIMIR BRAIČIĆ, PAVAO GORETA I DINKO MIKULIČIĆ.

Izloženi su i odstreljeni primjerci muflona u ovoj godini uz iznimku muflona lovca Ante Bašića iz LG Podstrana, koji je na dat na prepariranje, a ocjenjen je 198,25 točaka. Izloženi primnjerci su slijedeći:

  1. 202,00 točaka – Trofej  nađen u lovištu
  2. 201,30 točaka – PETAR BAŠIĆ – LG Dubrava
  3. 187,20 točaka – ANTE MINIGO – LG Podstrana
  4. 185,80 točaka – TONĆI RADILOVIĆ –  LG Tugare