POLJIČKO L.D. MOSOR OSVOJILO 4. MJESTO NA I. LOVAČKOM MALONOGOMETNOM TURNIRU IMOTSKE KRAJINE-PROLOŽAC 2019.

Od 12.07.-15.07. PLD MOSOR nastupilo je na I. LOVAČKOM MALONOGOMETNOM TURNIRU IMOTSKE KRAJINE- PROLOŽAC 2019. koji se odigravao na igralštu u Prološcu Gornjem.
Na turniru su nastupile ekipe iz Trilja, Gruda, Posušja, Runovića, Vinjana, Ciste Velike, Prološca, Krivodola, Imotskog…Pravo nastupa imali su samo lovci sa važećom lovačkom iskaznicom.

U osmini finala PLD MOSOR deklasiralo je L.U. Šeminovac Krivodol 17:0., dok je u četvrtfinalu nadigrala L.U. Jarebica Trilj 4:0.

U polufinalu mreža PLD MOSOR, tj. vratara Špira Škarice ostala je netaknuta(0:0). Pristupilo se izvođenju penala gdje je više sreće imala domaća ekipa Trap i rezultatom 3:2 osigurala finale, dok je PLD MOSOR preostala borba za 3 mjesto.

Pobjednici turnira su domaćini sekcija “Podi” koji su u finalnoj utakmici pobijedili ekipu Trap iz Imotskog rezultatom 7:3.

Utakmica za 3 mjesto zavrsila je istim rezultatom u kojoj je L.S. Vinjani pobijedila oslabljenu i ozljedama prorijeđenu ekipu PLD MOSOR 7:3.

Za 4 mjesto nagrada je bila pehar i domaći pršut, za 3 mjesto pehar i 1 divlje prase, za 2 mjesto pehar i 2 divlja praseta, dok su pobjednici osvojili prijelazni pehar, pehar i 3 divlja praseta. Domaćin je također osigurao i bogatu lutriju(preko 50 nagrada): divlji vepar, lovačko odijelo, bicikla…

Boje PLD MOSOR branili su: Špiro Škarica, Stipe Mužinić, Dinko Mikuličić, Jure Tomić, Kristijan Kljaić, Kažimir Škarica, Jure Miljak, Frane Šarolić

Ekipa se zahvaljuje i ostalim članovima društva koji su ih došli bodriti.

Više fotografija na ovom LINKU